top of page

Voor Fotografen

meeloopavond

Voor de (beginnende) honden- of paardenfotografen biedt Maite's Fotografie meeloopdagen en workshops aan!

Hieronder lees je meer over dit aanbod!

Workshop

Bij een workshop krijg je 1 op 1 begeleiding op het gebied van paarden- of honden fotografie!

Bij een workshop gaan we aan de slag met dingen die jij wilt leren! Dit kan alles zijn, aansturen van modellen, instellingen, compositie etc. De workshop wordt op maat gemaakt en er worden 2 modellen (2 honden of 2 paarden) geregeld! Op deze manier kun jij je in een 2 uur durende workshop veel leren op het gebied van honden- of paardenfotografie!

Achteraf krijg jij op 2 foto's uitgebreide feedback!

Een workshop kan altijd geboekt worden!

Investering €70

Meeloopdag

Bij een meeloopdag worden er 2 toffe modellen geregeld in een mooie setting! (meeloopdagen zijn of gericht op honden of op paarden)

In een groepje van maximaal 5 fotografen geef ik een exclusieve kijk in mijn werkwijze tijdens fotoshoots. Ik leg uit waarom ik iets doe en hoe ik dat doe. Je kijkt niet alleen mee maar je doet ook mee! Buiten dat je mee fotografeert en tips meteen toepast laat ik je als meeloper echt nadenken en ook zelf een stukje regie nemen! In 2 uur leer je mijn werkwijze en leer je die zelf toe te passen!

Meelopdagen zijn op speciefieke dagen en tijden. Ik plaats erover op mijn Instagram en Facebook. Mocht er een meeloopdag plaatsvinden zul je dat hieronder lezen!

Investering €55

Photoshop Workshop

Bij een Photoshop workshop krijg je 1 op 1 begeleiding op het bewerken van paarden- of honden foto's!

Bij een Photoshop workshop gaan we aan de slag met dingen waar jij tijdens het bewerken tegen aan loopt! Wil je een moody sfeer maken maar weet je niet hoe? Wil je het onderwerp er meer laten uitspringen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je er mee!

Een Photoshop workshop duurt 1,5 uur en hierin bewerken we 1 of 2 foto's die jij gemaakt hebt. Hierdoor weet je precies hoe jij het beste uit jouw foto's kunt halen

Een Photoshop workshop kan altijd geboekt worden! Een Photoshop workshop is digitaal via Teams.

Investering €60

Elke

Meeloopavond paardenfotografie

Ik voelde me heel erg onzeker op het moment zelf, had nooit eerder paarden gefotografeerd, maar de setting en modellen waren gewoon perfect geregeld dankzij Maite!!! Petje af voor haar, echt!! Ben blij met de foto’s en het geeft me een boost om dit nog eens doen, ik kom snel nog eens meelopen tijdens een volgende sessie.
bottom of page