top of page

Informatie

Je hebt besloten een fotoshoot te boeken, enorm leuk natuurlijk, maar wat kan je eigenlijk precies verwachten?

5G0A2014 lg.jpg

Nadat je me een berichtje hebt gestuurd gaan we samen overleggen. We kijken naar een geschikte locatie, datum en tijd (meestal de ochtend of avond).  Vervolgens gaan we de wensen bespreken, welke beelden wil jij hebben van (of met) je hond of paard?

Ik geef je advies over hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen. Daarvoor is de samenwerking tussen jou, als eigenaar van hond of paard, en mij, de fotograaf, onwijs belangrijk.

Ik stel gerichte vragen zodat ik een duidelijk beeld krijg over je hond of paard, zodat ik ook weet wat de beste en fijnste werkwijze zal zijn. Ook geef ik kleding advies als je samen met je hond of paard op de foto wilt, hierdoor zal het plaatje helemaal compleet worden gemaakt!

 

De betaling zal voor de shoot plaatsvinden. Dit kan in 1x of in termijnen! Is de betaling gelukt? Dan is je plek officieel gereserveerd voor jou!

Voor de fotoshoot

Het is de dag van de fotoshoot. Spannend!!

Het is belangrijk dat je hond of paard verzorgd op de foto staat. Haal die borstel nog eens extra over de vacht en poets vieze vlekjes weg.

Zorg er ook voor dat je op tijd op de juiste locatie bent. Vertrek op tijd als je wat verder moet rijden.

Tijdens de fotoshoot zal ik jou, als eigenaar, blijven aansturen. Voordat we de hond of het paard in positie zetten zal ik jou precies vertellen wat ik wil en voor me zie, soms aanvullend met een foto om het nog duidelijker te maken. Eigen inbreng is ook altijd meer dan welkom. Wees ook zeker niet bang om jou eigen ideeën te vertellen, daar sta ik namelijk altijd voor open!

Tijdens de fotoshoot zal ik zelf ook op de signalen letten die de dieren af geven. Het moet uiteraard voor iedereen leuk blijven. We wisselen vaak verschillende plekjes met elkaar af, zodat de hond en paard niet te lang op 1 plek hoeven stil te staan.

We stoppen altijd op het juiste moment. Door op het juiste moment te stoppen kan je het voor het dier ook zonder stress netjes afronden.

Tijdens de fotoshoot

_MG_5559 lg.jpg
_MG_6066 lg.jpg

Zo, de fotoshoot zit er op! Maar hoe nu verder…..?

In de meeste gevallen ontvang je binnen 24 uur een online galerij waar je alle foto’s kunt bekijken. In dit album kun je vervolgens jou favoriete foto’s selecteren.

Na het selecteren van de foto’s zal ik beginnen met het bewerken van de foto’s.

Het bewerken van de foto’s doe ik met een oog voor detail. Ik zorg dat alles klopt en dat je hond of paard helemaal uit de foto springt!

Het afleveren van de bewerkte foto’s duurt gemiddeld 1 tot 3 weken, dit is afhankelijk van de drukte. Op het moment dat ik begin met bewerken kan ik pas precies zeggen hoe lang het gaat duren. Wel ontvang je altijd binnen enkele dagen 1 bewerkte foto als preview!

Foto’s worden altijd met en zonder logo geleverd.

Nadat je de bewerkte foto’s hebt ontvangen ronden we alles netjes af. Je kan me altijd nog wat vragen stellen mocht dat nodig zijn!

Na de fotoshoot

Ga hier naar de tarieven

bottom of page