Recensies

Maite is iemand met een hart voor dieren. Bij de shoot zorgde ze ervoor dat ons hondje zich op zijn gemak voelde! Voorafgaand aan de shoot hadden we fijn contact en reageerde ze snel. Een paar uur na de shoot kregen we de selectie al doorgestuurd! De foto’s zijn prachtig en we komen zeker weer terug! Dankjewel Maite!

Cassey, Marco & Jordan
Jordan

Hele fijne shoot gehad met Maite! Veel geduld en passie voor wat ze doet, ze helpt mee met de poses en de plaatsen, houdt met alles rekening. Gewoon een top fotograaf! Ze legt de mooiste momenten vast en neemt hier ook de tijd voor. Zeker een aanrader

Archie & Jessy
Archie en Jessy

De shoot met mijn knappe hengsten ging echt mega! Ondanks het 2 shetlanders zijn en dus lekker ongeduldig kunnen zijn, gedroegen ze zich voorbeeldig en Maite hielp me echt super! Ik zou zo nog een shoot willen plannen! En het resultaat is echt om verliefd op te zijn.

Ilona, Majoor & Hero
_MG_4819 lg.jpg

Ondertussen de 2e shoot bij Maite gehad en ook deze was weer top! Ze is ontzettend geduldig met onze pup en als het even niet lukt wordt er gewoon naar een andere oplossing gezocht! Er komen telkens super mooie plaatjes uit! Het album voor uit te zoeken is er al heel snel en dat vind ik super fijn aangezien ik toch altijd wel nieuwschierig ben twijfel niet, echt een mega aanrader!

Demi & Juna
juna.jpg

Voor verschillende shoots, heb ik Maite nu als fotograaf mee mogen maken. Haar creativiteit en oog voor de mooie momenten maken haar foto’s, samen met de nabewerking die haar signatuur weerspiegelt, een unieke beleving. Met prachtige foto’s als herinnering!

Stephanie
_MG_4558 lg.jpg

Vito is nog maar een jong paard en kan zich nog niet heel lang concentreren maar dat maakte voor Maite niet uit. Ze nam ruim de tijd voor ons en ze nam tussendoor ook even pauze zodat we even een rondje konden stappen. Ook doordat Maite zo'n rust meebrengt is het een hele fijne sfeer om bij te zijn en het eindresultaat is prachtig!

Monique & Vito
vitoo.jpg

Al een aantal keer een shoot bij Maite geboekt (hond & paard) en met als resultaat vele mooie foto’s hele gezellige afwerker als resultaat deze toffe foto’s! Zeker een aanrader!!

Kyra, Marielle, Boelie & Fifty
Boelie

Maite is een super rustige lieve meid . De eerste keer was ik best zenuwachtig maar dat was zo over . Onze honden deden ( bijna ) alles waar ze om vroeg . De foto’s waren super mooi . Waar ze trots op mag zijn . Dus zeker een aanbeveling

Marie Jose, Kody, Dodger & Gibbs
Kody, Dodger, Gibbs

Hele fijne ongedwongen fotoshoot gehad. Gewoon op ons gemak zodat de hondjes alle tijd krijgen. En de foto’s zijn super leuk!

Monique & Abbey
abbey

Hele fijne ongedwongen fotoshoot gehad. Gewoon op ons gemak zodat de hondjes alle tijd krijgen. En de foto’s zijn super leuk!

Michele, Smokey & Bandit
Smokey en Bandit

Al 2 shoots gehad en super blij met de foto’s!

Super snelle service en flexibel met datum plannen, meedenkend en geduldig. Zeker een aanrader!

Kim & Sunshine
Kim & Sunshine

Bezoek gehad bij mijn coachpaarden van Maite. Ze is een natuurtalent in het geduldig werken met paarden/ pony's en de baasjes. Door het gevoel te geven dat tijd er niet toe doet, verloopt de sessie gesmeerd.  Ik heb Destiny zelden zo chill gezien, daar is deskundigheid voor nodig. Chapeau Maite.

Sylvia & Destiny
Destiny

Maite doet goed vooronderzoek naar bepaalde houdingen, zodat ze de modellen (mens en paard) goed kan begeleiden. Daarnaast voelt ze goed aan wanneer een dier er genoeg van heeft! Ze pusht dan ook niet verder, maar rond het netjes af.

Heel fijn en het resultaat is fantastisch.

Nikki & Kyra
Niki & Kyra

ik ben dik tevreden over de foto's. ook het bewerken ging goed. ik kon een vraag stellen en er werd gelijk gehoor aan gegeven. mee gedacht. heel fijn.

normaal maak ik zelf foto's maar ik ben heel blij dat ik nu voor heel mooie foto's naar maite's fotografie ben gegaan.

Bertina & Cydalgo
Cydalgo

1 woord: GEWELDIG! Enorm leuke shoot gehad. Zowel ik als mijn beide honden hebben het super ervaren met een enorm leuk eindresultaat.

Nogmaals bedankt!

Dominique, Daiya & Dilay
Daiya & Dilay